Loading...


Püttmann Juweliers

Welkom


Trollbeads

Webshop

Shop nu!

Horloges en Sieraden

Webshop

Shop nu!

Tweedehands Sieraden

Shop nu!

Trouwringen Amsterdam


De keuze maken om te trouwen is een van de belangrijkste keuzes die u in uw leven maakt (of al gemaakt hebt). Daarom is het net zo van belang dat u uw partner laat zien hoe belangrijk zij is in uw leven. U wilt ervoor zorgen dat zij altijd gelukkig zal zijn met u en een van de beste manieren om haar te laten zien hoe belangrijk zij is in uw leven is door haar een trouwring te geven. Woont u in Amsterdam of Diemen, gaat u trouwen en wilt u daarom ringen kopen? Dan bent u bij onze juwelier aan het juiste adres. Wij helpen namelijk al tientallen jaren inwoners van Amsterdam, Diemen en omgeving met trouwringen. Wilt u weten waar u precies op moet letten tijdens de aanschaf van trouwringen, zodat u de perfecte ringen voor u en uw partner aanschaft? Wij onthullen het allemaal op deze pagina. Lees verder om erachter te komen waar trouwringen aan moeten voldoen en wat u kunt doen als u op zoek bent naar trouwringen Amsterdam,

Waar moet een goede trouwring aan voldoen?

Om te beginnen zijn de meeste trouwringen gemaakt van goud, Platina of een ander edelmetaal. Tegenwoordig komt een Titanium trouwring of stalen trouwringen ook best vaker voor. Daarnaast kiezen veel mensen er ook voor om een diamant of edelsteen te laten verwerken in de trouwringen. Hier een korte vragenlijst voor u om duidelijker te worden welke trouwringen het beste bij u en uw partner passen:

  • Van welke soort edelmetaal wilt u de ringen?
  • Wilt u dat de ringen er simpel en elegant uitzien, of hebt u liever dat zij meer opvallend zijn?
  • Wilt u een diamant of andere edelsteen op de ring?
  • En hoeveel u bereid bent te betalen voor de aanschaf van de trouwringen.

Trouwen is een significante gebeurtenis in uw leven en daarom is het erg belangrijk dat u de juiste ringen voor u en uw partner aanschaft. Mocht u meer duidelijkheid willen over wat voor soort ringen geschikt zijn voor uw situatie? Of wilt u persoonlijk advies van een van onze medewerkers van Püttmann juweliers? Dat kan uiteraard, u kunt hiervoor vrijblijvend langskomen in Diemen of Almere-Buiten. Een email sturen of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken voor persoonlijk advies kan natuurlijk ook.

Reparatie sieraden / horloges Amsterdam / Diemen


We are offering you the unique goods because our product is the real treasure.

Er kunnen van allerlei dingen gebeuren met uw sieraden. Ze kunnen op een lelijke manier vallen en breken. Of ze doen lelijke krassen op. En soms komt het natuurlijk ook voor dat de maat niet goed is. Wilt u bijvoorbeeld een familiesieraad (een ketting of armband) aan uw kind geven om de traditie voort te zetten, maar past het niet goed? Ook dan kunnen wij u helpen met reparatie sieraden Amsterdam.

Daarnaast verzorgen wij ook de reparatie van horloges. Omdat horloges een zeer vakkundig product zijn, is het vaak lastig om horloges te repareren. Vandaar dat u dan het beste naar een professionele juwelier kunt gaan. Bent u op zoek naar reparatie van sieraden of horloges in Amsterdam of Diemen, dan bent u bij onze juwelier aan het juiste adres.

Is uw horloge of sieraad stuk?

Zoals in de inleiding van deze pagina vermeldt, kan er veel misgaan bij sieraden of horloges. En omdat het vaak gaat om iets wat niet zomaar te vervangen is, is het daarom van groot belang dat u deze sieraden of horloges door een vakkundige juwelier laat repareren. En waarom bij u in de buurt in Amsterdam of Diemen? Omdat u een juwelier wilt waar u uw horloge of sieraad persoonlijk kunt afgeven. Zo kunt u een korte omschrijving geven wat u denkt dat er precies mis is, en kunnen wij u een paar vragen stellen over het sieraad of het horloge – zodat wij uw sieraad een persoonlijke reparatie kunnen geven. Daarnaast werken wij in onze juwelier alleen maar met professioneel gereedschap en vakkundig personeel. Zo weet u zeker dat uw sieraden of horloges voor reparatie bij ons in de juiste handen verkeren.

Swatchgroup horloge reparaties service center level3 (alle mogelijke reparaties aan de swatchgroup gerelateerde merken.

Sieraden Amsterdam / Diemen


Een van de mooiste cadeaus om te geven (of te krijgen) zijn sieraden. Niet alleen is het een puur genot om een mooie armband of horloge te dragen, het is ook nog eens iets waar u veel complimenten voor kunt krijgen van uw omgeving. En dat is helemaal waar wanneer u echte sieraden van kwaliteit aanschaft. Maar waar kunt u nu goed sieraden vinden in Amsterdam? Wat is de beste juwelier in Amsterdam of Diemen? Een goede vraag met een simpel antwoord. Bij ons natuurlijk, want wij zijn al jarenlang de vaste juwelier van tientallen inwoners van Amsterdam en Diemen. In onze collectie sieraden vindt u alles wat u nodig heeft. Lees verder voor meer informatie over alle Sieraden Amsterdam die u bij onze juwelier in Diemen kunt vinden.

Op zoek naar sieraden Amsterdam?

Al sinds het begin van beschaving draagt men sieraden. Het is een vertoon van status en laat aan anderen zien dat u een gevoel voor smaak heeft en weet hoe u uzelf met uw beste beentje voor kunt zetten. En goede sieraden hoeven niet duur of extravagant te zijn. Vaak zijn het de simpele sieraden die de meeste indruk maken. Hier een kort overzicht van alle soorten sieraden in Amsterdam die u bij onze juwelier kunt vinden:

  • Armbanden
  • Oorbellen
  • Horloges
  • Trouwringen
  • Kettingen

Horloges Amsterdam - Diemen - Almere


Op zoek naar een nieuwe horloge? Waardeert u uw tijd, en heeft u daarom een goed horloge nodig? Dan is een van onze horloges wellicht wat voor u. Bij ons in Diemen bij Amsterdam of in Almere ( wij zitten in Almere-Buiten direct naast het station Almere-buiten) kunt u allerlei verschillende merken horloges vinden. Wij zijn een juwelier in Diemen en Almere, maar onze klanten komen uit het hele land. Dus bent u op zoek naar horloges in de omgeving van Amsterdam, leest u dan verder.

Een horloge laat de tijd zien. Dat was tenminste de voornaamste reden waarom men vroeger horloges droeg. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon waarop de tijd te zien is – maar dat betekent niet dat horloges verleden tijd zijn. Horloges worden nu gedragen als symbool dat men bij de tijd is. Daarnaast kan een goed horloge ook uw stijl complementeren. Zeker wanneer u een merkhorloge draagt, zoals bijvoorbeeld Rolex - Omega - Ebel of Tissot, kunt u daar veel complimenten van uw omgeving op verwachten. Een kwaliteitshorloge is dan ook een echte investering.

Op zoek naar horloges in Amsterdam?

Als u op deze pagina bent beland is de kans groot dat u op zoek bent naar horloges Amsterdam. Wij zijn een in Diemen gebaseerde juwelier en worden bezocht door klanten van over het hele land vanwege de horloges die wij verkopen. Niet alleen hebben wij de kwaliteit van onze horloges hoog in het vaandel staan – wij verkopen namelijk allerlei merken horloges (van de hoogste kwaliteit Zwitserse horloges tot meer betaalbare alledaagse modellen) - ook uw tevredenheid is belangrijk. Wij kunnen uw horloge "zelf" repareren en hebben dan ook een eigen service center. Neem een kijkje in ons assortiment voor alle verschillende merken horloges (en andere sieraden) die wij verkopen in onze winkel.

Klokken


Bij Puttmann hebben we een ruime collectie wandklokken. Het assortiment omvat klokken van Jeka Klokken, Jacob Jensen, Seiko klokken en wekkers en Dingens Barometers. Een klok is een onmisbare accessoire voor in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Ben je op zoek naar wijzerklokken, wandklokken of koekoeksklokken dan ben je bij Puttmann aan het juiste adres.

Een mooie wandklok is een schitterende wanddecoratie en maakt de woonkamer of slaapkamer helemaal compleet. De klokken van Jacob Jensen geven een gevoel van zuiverheid door het minimalistische ontwerp van de klokken. De meeste wandklokken van Jacob Jensen hebben geen cijfers waardoor de mooie wijzers van de klok elegant kunnen glijden over de lege achtergrond.

Seiko staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties - van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige technologieën als Mechanisch, Quartz, Kinetic, GPS en Solar volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten! Geen wonder dat Puttmann ook wandklokken van Seiko in haar assortiment heeft. De barometers en klokken van Dingens kenmerken zich over het algemeen door hun strakke en moderne uitstraling. Roestvrijstaal en glas zijn veelvuldig gebruikte materialen voor de wandklokken en barometers. De producten van Dingens zijn van de allerhoogste kwaliteit en mooiste designs. De klokken van Jeka worden vervaardigd in Diemen. De collectie wandklokken, regulateurs en tafelklokken van Jeka zijn allen voorzien van Duitse kwaliteitsuurwerken. Het assortiment omvat klassieke en designklokken en bij Juwelier Puttmann hebben we van dit merk modellen op voorraad.

Openingstijden


MaandagGesloten
Dinsdag10.000 - 17.00
Woensdag10.00 - 17.00
Donderdag10.00 - 17.00
Vrijdag10.00 - 17.00
Zaterdag10.00 - 16.00
ZondagGesloten
Bereikbaar / open voor ophalen en afgeven reparaties en in-verkoop -inruil oud goud en oud zilver! LET OP :Wij verkopen online - per telefoon-videobellen, of mail ons! Bezorging door ons op afspraak ophalen-afgeven of per post. v.a. 50,= gratis.

Meld je aan voor onze nieuwbrief!

Voor de laatste aanbiedingen en informatie