Wandklokken AMS/Hermle

Verkoop Wandklokken en Tafelklokken in Diemen & Almere (Almere-Buiten): 
De klokkenfabriek van Jeka was gevestigd in Diemen en was al meer dan vijftig jaar producent en importeur van klokken, zowel klassiek als design. Dit is nu overgenomen door Intertimeklokken. Op hun site ziet u welke merken we zoal kunnen leveren.
Een uitgebreide collectie wandklokken, regulateurs en tafelklokken, veelal voorzien van Duitse kwaliteitsuurwerken. Intertimeklokken heeft een breed assortiment klassieke en design-klokken van toonaangevende fabrikanten als AMS, Hermle, Nextime, Barigo en Sompex. 

Klokken Reparaties doen wij in onze eigen ateliers. Voor alle reparaties - service klokken, kunt u bij ons terecht. Klokken restauratie is een specialisme, laat dat dan ook vakkundig uitvoeren. Wij plaatsen ook nieuwe quartz uurwerken.

Wandklokken in onze winkel
Bij Juwelier Püttmann Diemen hebben wij een kleine collectie wandklokken, tafelklokken en zelfs barometers op voorraad, maar kunnen alles leveren. Mocht u interesse hebben in een klok die u op de website van https://www.intertimeklokken.nl klokken heeft gezien? Wij kunnen deze zeer snel voor u leveren (mits voorradig, binnen 1-3 dagen in huis)

Samen met onze expertise en de garanties van intertime klokken heeft u jarenlang plezier van uw klok, echt een meubelstuk in huis!

Klassieke Regulateur met gewichten (2672/1)


KoekoeksklokModerne Wandklok met quartz-slingerwerk (7200)

Categorieën