Oorgaatjes schieten / prikken

Oorgaatjes schieten in Amsterdam - Oorgaatjes prikken in Diemen

Wat is Oor Gaatjes Schieten?

Oor gaatjes schieten is een trendy en stijlvolle manier om jezelf te uiten en je schoonheid te benadrukken. Het is een eenvoudige procedure waarbij kleine gaatjes in je oorlellen worden gemaakt om oorbellen of andere sieraden te kunnen dragen. Het is een populaire keuze voor mensen van alle leeftijden en geslachten die hun persoonlijke stijl willen uitdrukken.

Laat je oor gaatjes prikken bij Puttmann Juweliers in Amsterdam / Diemen & Almere / Almere-Buiten

  • Een afspraak maken? Dat kan, maar ook zo maar binnenlopen zou kunnen.
  • Vraag naar de gebruikte materialen om ervoor te zorgen dat je geen allergische reacties krijgt.
  • Volg onze nazorginstructies op om een snelle genezing te bevorderen.

Oorgaatjes pearcen of een oor-piercing zetten? Wij besteden hier ontzettend veel aandacht aan en geven je de juiste informatie. Püttmann juweliers Diemen is direct grenzend aan Amsterdam. Vanuit Amsterdam zuid-oost of Amsterdam Ijburg en natuurlijk Amsterdam oost, ben je er zo! \

Ervaring en opleiding is belangrijk. Wij doen dit al meer dan 56 jaar. Kijk eens naar de reviews en informeer eens om je heen... Je bent welkom :)

De prijzen? Die gaan vanaf € 20,=, maar gemiddeld ben je tussen € 32,50 en € 35,= euro kwijt inclusief een flesje antiseptica! Duur? nee echt niet... en heel goed!

Wij prikken vanaf ca. 4-5 jaar, maar doen dit sowieso in overleg. Het tijdstip van oorgaatjes schieten is het beste vroeg in de ochtend of later op de dag vanaf ca.16.00 uur. Bel desnoods even wat er het beste uitkomt. Bij grote drukte op de zaterdagen bijvoorbeeld, kan het zijn, dat we op dat moment niet prikken. Voor beide partijen prettiger :)

Gaatjes prikken Amsterdam - Diemen

Klokken

Seiko klokken/wekkers
JEKA Klokken