Reparatie

Bent u op zoek naar Horloge reparatie Amsterdam bij Diemen, of horloge reparatie Almere? Wilt u uw gouden ketting laten solderen en de karabijnsluiting ervan vervangen of een pootje van het chaton/ de zetting is afgebroken. Wordt dit dan een pootje opdikken of een nieuwe zetting? Wij doen alles op het gebied van repareren horloges en klok reparaties en het repareren van gouden en zilveren sieraden!

Püttmann juweliers is al meer dan 56 jaar bekend in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Almere voor al uw Horloge reparaties en klokken reparaties die in eigen werkplaats - horloge atelier gedaan worden! Uitstekende service en kennis van zowel mechanische uurwerken hand-opwind uurwerken en automatische uurwerken - chronometer uurwerken en alle reparaties aan quartz uurwerken, die door onze eigen horlogemakers en klokkenmakers en goudsmeden uiterst vakkundig worden uitgevoerd in Diemen!

(Püttmann Almere doet aan "snel" service, zoals vervangen batterijen en kleine horlogereparaties, evenals kleine goudsmid werkzaamheden, grotere klussen zoals een full service of Basis service aan horloge en klokken, gaan naar ons atelier Diemen.)


Pa Puttmann SR nog aan het werk aan een vestzak horloge

Opa & Kleinzoon

Püttmann Juweliers "the next generation"  Toni Püttmann SR  en Toni Püttmann JR. Wat zijn onze ouders trots met wat ze "gezaaid" hebben en wat wij 2 Broers ( Hans en Peter Püttmann ) hebben voorgezet! De drijvende krachten en fantastische inzet en hulp in alle winkels, van onze Moeder Ina Püttmann en Hans zijn vrouw Anita Püttmann mogen zeker niet onbenoemd blijven!  Op de achtergrond op het thuisfront, weet  Peter zich ook gesterkt door zijn vrouw Jolet.


De tekst en zoektermen die wij hier schrijven is af en toe raar, maar dat komt omdat wij op de verschillende zoektermen zoals: Reparatie horloge Amsterdam zuid oost - Omega horloge repareren - reparatie Omega, Zwitserse uurwerken repareren, herstel sieraad, gouden ring repareren en al dit soort andere teksten - functies, als ook bijvoorbeeld klok repareren Amsterdam of klokken reparateur, horloge repareren Almere of horloge repareren Amstelveen, graag gevonden worden :) !

Het vakkundig repareren van uw horloge, wandklok, tafelklok: ofwel alle soorten reparaties aan uurwerken, worden uiterst deskundig in de eigen en externe ateliers van Juwelier Püttmann gerepareerd. Uw Omega repareren is voor ons geen enkel probleem, net als, uw Seiko repareren of uw mooie Longines repareren. Er is bijna geen internationaal bekend merk wat wij niet kunnen repareren. Zodra wij de originele onderdelen kunnen bemachtigen van deze merken, repareren wij uw horloge is eigen atelier. (Dus in Diemen doen wij: Rado - Omega - Longines - Tissot - Mido - Hamilton - Raymond Weil - Edox - Frederique Constant - Certina - Balmain - Ebel - Diesel - Fossil - Boccia - Guess - GC - Zinzi - Citizen - Seiko - Casio - Danish Design - etc. etc.

Wij repareren en verzorgen ook merken die wij zelf niet als dealer verkopen. Dit zijn bijvoorbeeld de merken: Rolex, IWC, Cartier, Maurice Lacroix en natuurlijk zijn er nog veel meer en die wij niet zelf verkopen, maar wél kunnen repareren. Wij verkopen sinds 2017 de prachtige horloges van Ebel en repareren deze ook in eigen atelier, evenals het prachtige merk Frederique Constant, wat wij sinds 2021 verkopen . Wij verkopen deze mooie horloges, maar doen ook zelf de aftersales

Wij zijn Omega service center level 3 (hoogste level) voor de swatch-group , dus voor een: Omega uurwerk service / reparatie- Longines uurwerk service / reparatie - Rado service / reparatie en Tissot -Hamilton - Balmain - Certina , MIDO, bent u bij ons aan het juiste adres!

Horloge reparatie: wij repareren horloges zowel mechanisch als kwarts / quartz


Horloge restauratie: wij restaureren uw antieke vestzak horloges en oude gecompliceerde uurwerken. U krijgt altijd eerst een prijsopgave en overleggen altijd met u of iets zin heeft of niet.

Klokken reparatie / klokken restauratie: met al uw klokken nieuw of antiek kunt u bij ons terecht.

Onze horlogemakers en klokkenmakers staan garant voor een goed stuk vakwerk! Klokreparaties kunnen tegen vergoeding desgewenst gehaald en gebracht worden. Informeer hiervoor naar de eventuele kosten en voorwaarden.

Sieraad reparaties in eigen werkplaats - atelier : In onze goudsmederij worden al uw zilver- en goudsmid reparaties bekwaam en netjes uitgevoerd. Reparaties aan gouden sieraden of reparaties aan zilveren sieraden: wij doen het vakkundig en snel. Wij leveren lege monturen voor uw eigen versleten ringen, hangers of oorknoppen en zetten dan uw eigen losse diamant weer over. Voor al het zetwerk van briljanten bent u bij ons aan het goede adres. Scherp geprijsd en topkwaliteit is ons motto! Wij repareren niet alleen, maar vervaardigen ook nieuw werk. Wij staan garant voor snelle leveringen. Ook met bedrijfsopdrachten kunnen wij u helpen. Graveren kunnen wij u aanbieden als traditionele "diamantnaald" gravure, maar ook een laser gravure ( laser graveren ) is bij Püttmann juweliers mogelijk.

Hier ziet u Peter Püttmann en zoon Toni Püttmann, dus de 3e generatie is in aantocht. Onze Vader en Moeder die het bedrijf in 1967 gestart zijn en gelukkig nog steeds onder ons zijn, kijken trots op de achtergrond mee naar hetgeen ze opgebouwd hebben en wat wij "2 broers Hans en Peter met de vrouw van Hans (Anita) en straks "Toni" de zoon van Peter in stand houden en zelfs uitgebreid hebben. Wij hebben 3 winkels .... twee in Diemen ( juwelier Püttmann en My Time jewels&Watches en één winkel in Almere-Buiten! Maar wat ben je als eigenaar zonder een goed team? Onze medewerkers waarvan een paar al bijna meer dan 10 -12 - 20+ jaar bij ons werken, helpen ons ook aan dit succes!


Puttmann Stagebedrijf

Wij zijn ook stagebedrijf voor jonge aankomende talenten! Horlogemakers-klokkenmakers-goudsmeden, zijn bij Püttmann juweliers in goede en degelijke handen.


Juwelen

Trollbeads
S!lk
Boccia titanium sieraden
Niessing
Niessing trouwringen - Niessing verlovingsringen
Blush
Huiscollectie
Nomination
Rabinovich
Ti-Sento
Fossil
Bastian Inverun
RebelRose
Mini Oro
R&C
Swarovski
Funeral products - Atlantis gedenksieraden - As hangers -Diemen
Rauschmayer