Klokken

Bij Puttmann hebben we een ruime collectie wandklokken. Het assortiment omvat klokken van Jeka Klokken, Jacob Jensen, Seiko klokken en wekkers en Dingens Barometers. Een klok is een onmisbare accessoire voor in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Ben je op zoek naar wijzerklokken, wandklokken of koekoeksklokken dan ben je bij Puttmann aan het juiste adres.

Een mooie wandklok is een schitterende wanddecoratie en maakt de woonkamer of slaapkamer helemaal compleet. De klokken van Jacob Jensen geven een gevoel van zuiverheid door het minimalistische ontwerp van de klokken. De meeste wandklokken van Jacob Jensen hebben geen cijfers waardoor de mooie wijzers van de klok elegant kunnen glijden over de lege achtergrond.

Seiko staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties - van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige technologie├źn als Mechanisch, Quartz, Kinetic, GPS en Solar volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten! Geen wonder dat Puttmann ook wandklokken van Seiko in haar assortiment heeft. De barometers en klokken van Dingens kenmerken zich over het algemeen door hun strakke en moderne uitstraling. Roestvrijstaal en glas zijn veelvuldig gebruikte materialen voor de wandklokken en barometers. De producten van Dingens zijn van de allerhoogste kwaliteit en mooiste designs. De klokken van Jeka worden vervaardigd in Diemen. De collectie wandklokken, regulateurs en tafelklokken van Jeka zijn allen voorzien van Duitse kwaliteitsuurwerken. Het assortiment omvat klassieke en designklokken en bij Juwelier Puttmann hebben we van dit merk modellen op voorraad.

Puttmann Klokken Puttmann Klokken

Klokken

Seiko klokken/wekkers
JEKA Klokken