Niessing Shop in Shop

Niessing trouwringen of een verlovingsring van Niessing is het ultieme symbool van liefde en verbondenheid en van de hoogste kwaliteit. Niessing heeft ook prachtige trouwsieraden.

De Niessing sieraden, Niessing trouwringen Klassiek & Design Trouwringen, maar ook nog enkele Niessing horloges hebben wij al jaren in onze collectie. Onze Niessing collectie trouwringen en trouwsieraden is groot. Laat u zich verrassen door de prachtige design sieraden. Regelmatig winnaar van RED DOT AWARD!

De kracht van het Duitse sieraden merk Niessing : gladde trouwringen in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud of de nieuwe goudlegering : Rosewood ! Trouwringen in de volgende gehaltes: 14 karaat 585 - 18 karaat 750 of de legering 900. In alle denkbare breedtes! U stelt uw eigen ring samen. zie ook de configurator. : https://niessing.com/en/wedding-ring-configurator

U bent voor Niessing van harte welkom in ons filiaal in Diemen! Diemen ligt direct tegen Amsterdam (Amsterdam-oost en Amsterdam zuid/oost) aan. Maar ook heel dichtbij Amstelveen en Weesp.

(Püttmann Juweliers Almere-Buiten heeft geen Niessing, maar van Almere - Flevoland is het maar een klein stukje rijden en u wordt verwelkomt met een heerlijk kopje koffie of thee.)

Niessing shop in shop
Niessing shop in shop
Niessing shop in shop

Klokken

Seiko klokken/wekkers
JEKA Klokken