Over ons

Püttmann Juweliers sinds 1967! Dus bestaan wij ruim 56jaar!

Al meer dan 56 jaar is Püttmann Juweliers uw vertrouwde adres voor alles wat te maken heeft op het gebied van horloges, klokken en sieraden.. Onze ouders zijn ooit begonnen in Amsterdam-Slotervaart.

De winkel aan de Pieter Calandlaan 79a "A.B. Püttmann Horloger - Juwelier", stond bekend als de vak zaak van de westelijke tuinsteden voor reparaties aan horloges, klokken en sieraden. Wij, Hans en Peter Püttmann, zijn in de voetsporen van onze ouders getreden en al meer dan 38 jaar actief in het overdekte winkelcentrum Diemerplein. Hans is gediplomeerd horlogemaker en wordt alle jaren gesteund door Anita zijn vrouw en Peter is gediplomeerd goudsmid met meester teken! Peter zijn zoon (Toni) is momenteel bezig met de opleiding (Juwelier reeds geslaagd) en met het ambacht goudsmid, dus opvolging volgt :) ! In 2003 opende wij onze tweede winkel in Diemen : My Time jewels&watches! Deze sieraden-en horloge winkel richt zich op trends en modische merken. Tevens hebben wij sinds 2004 een winkel geopend in Almere-Buiten. Deze winkel is een mix van Püttmann Juweliers en My Time Jewels & Watches. Ons team van Püttmann bestaat uit een hecht en betrokken team medewerkers, die al heel lang met elkaar samenwerken. De sfeer en kwaliteit die wij leveren is top!

Uurwerk reparaties in eigen werkplaats / reparatie atelier: officieel Omega-Longines-Rado service center voor Regio Amsterdam -(noord Holland) - Diemen en Almere - (Flevoland) en omgeving!

Over ons

Wij onderscheiden ons wel t.o.v. de meeste andere collega juweliers en verkooppunten voor horloges, klokken en sieraden.

Onze eigen service afdeling voor reparaties aan sieraden en klokken en zetwerk van diamant is vertrouwd en al jaren beroemd in Amsterdam, Almere / Flevoland en omstreken. Deze reparaties worden in onze eigen werkplaats met de grootste zorg en topkwaliteit verzorgd. Ons horlogereparatie atelier is onlangs weer uitgebreid. Batterijen worden geplaatst terwijl u wacht of even een boodschapje doet! Wij zijn tevens hét adres voor inkoop oud goud - inkoop oud zilver (en occasion verkoop gouden en zilveren sieraden) voor Amsterdam (noord Holland), Flevoland Almere -Almere Buiten, Diemen en omstreken. Dus uw goud verkopen of uw munten van goud of zilver verkopen? Kom naar Diemen bij Amsterdam of Almere ( Almere-Buiten ).

Wij hechten veel waarde aan het leveren van persoonlijke service en hebben grote passie voor ons vak. Hans Püttmann als gediplomeerd horlogemaker en Peter Püttmann als gediplomeerd goudsmid en het vakkundige team dat achter ons staat, maken het mogelijk om praktisch alle voorkomende horloge reparaties, sieraden reparaties, briljant zetwerk en klokken reparaties te verzorgen. Tevens maken wij ook nieuwe sieraden, al dan niet n.a.v. uw opdracht! Wij repareren of servicen de aan ons toevertrouwde reparaties voornamelijk in onze eigen werkplaatsen. Wij hebben de horlogemakers werkplaats in Diemen onlangs uitgebreid. Met onze vakkennis en met de geavanceerde meetinstrumenten, zorgen wij voor de perfecte reparatie aan uw horloge of klok. Nieuw of antiek, het maakt ons niet uit!

Voor uurwerk reparaties aan exclusieve merken zoals: Omega, Rolex, Tag Heuer, Breitling (sturen wij tegenwoordig door) , Ebel, Longines, Rado, Hamilton, Certina ,Mido , Tissot, Seiko, Zeno Watch Basel, alle merken van de "Fossil-group" en nog vele andere exclusieve top merken, kunt u bij ons in ons horloge reparatie centrum terecht. Het mooie merk "Ebel" en Frederique Constant, hebben wij in ons horloge assortiment in Diemen in Winkelcentrum Diemerplein. Wij zijn SWATCH-GROUP SERVICE CENTER voor Omega service en onderhoud -Longines service -Hamilton service-Tissot service-Rado service- Certina service-Balmain en Calvin Klein.

Uw goud verkopen in de regio Amsterdam of regio Almere? Uw in te leveren oud goud-zilver tegen contanten en/of inkoop oud goud en zilver tegen een "extra hoge waardebon" is bij ons in goede handen.

Püttmann Juweliers is één van de grotere inleveradressen voor uw oude gouden sieraden in de omgeving Amsterdam / Amsterdam-Oost, Amsterdam zuidoost, Diemen / Duivendrecht / Driemond / Weesp ( noord Holland ) en Almere / Almere-buiten / Lelystad zeg maar zelfs heel Flevoland. Wij bieden een uitstekende inruil prijs voor al uw oud-goud, oude sieraden, sloopgoud, oud-zilver en gouden en zilveren munten. De hoge inruilprijs voor uw oude sieraden die we beloven, is vooral ook een eerlijke prijs! Naast de hoge inruilprijs voor uw oud goud of oud zilver, adviseren wij u ook.

Wij bieden u eventueel de mogelijkheid om op onze website voor Vintage sieraden - tweedehands-sieraden, uw sieraad te verkopen. Gaat u eens hiervoor naar onze website: https://occasions-sieraden.nl

Trouwringen

Wij hebben een prachtige collectie trouwringen en relatie ringen. Wij geven u deskundig advies en hebben voor ieder wat wils: van romantisch tot strak design. Wij hebben onder andere de merken: Niessing trouwringen, Dora trouwringen, Alliance trouwringen, en ringen van eigen fabricaat. Voor een en aanzoeksring of verlovingsring bent u bij ons natuurkijk ook aan het juise adres. Wij hebben de mooiste aanzoeksringen in de omgeving van Amsterdam en Almere.

De grootste collectie vind u wel in Diemen! u kunt gerust komen zonder afspraak, maar voor de vrijdagavond (tijdelijk geen koopavond) graag wel een afspraak maken. In Diemen hebben we de eerste zondag van de maand koopzondag (tijdelijk gestopt).

Kortom, wij bieden u alle facetten uit het juweliersvak. Uitsluitend op de 'ouderwetse', vertrouwde en vakkundige manier!

Tot snel in één van onze filialen:

Diemen (bij Amsterdam) en Almere (Almere-Buiten)

OORGAATJES PRIKKEN-OORGAATJES SCHIETEN-OORLEL PIERCEN.

Dit doen wij op de meest zorgvuldige manier, doe dit bij een zeer ervaren juwelier en niet zo maar even bij iemand! Wij prikken vanaf ca.4-5 jaar!

Voor uitleg kom gerust langs of bel. Oorgaatjes prikken Liever niet op zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur i.v.m. drukte in de winkel :)

My Time jewels&watches Diemen is onze trendstore te Diemen. Volledig eigendom van Püttmann juweliers en daarom dan ook hier de vertrouwde service en back-up van een echt juweliers bedrijf. Koopt u bij My Time , koopt u bij Püttmann!

Merken My Time o.a.: Buddha to Buddha - Fossil - Diesel - Swarovski - Zinzi - Mi-Moneda - Heart to get - DKNY - Kyboe - Rebel&Rose - Ania Haie - Casio - Casio G-shock - Lorus - Aze Jewels - Ice watch & Tommy Hilfiger.

WEBSITE MY TIME : https://www.mytimejewels.nl 

Klokken

Seiko klokken/wekkers
JEKA Klokken